alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Tagliatelli met Gerookte Zalm

165.jpg

Bereidingstijd : 30 min

Werk : 30 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 17 oktober, 2008

Dit recept werd 4437 keer bekeken

4 Ingredienten voor 1 persoon

100mlroom
200gtagliatelle
100mlwijn, witte
200gZalm, gerookte

Bereiding :

1. Breng licht gezouten water aan de kook om de pasta te koken.
2. Snipper de sjalot fijn.
3. Stoof de sjalot aan in wat olie.
4. Voeg de witte wijn toe en breng aan de kook.
5. Voeg dan de room toe, peper en zout en laat op een zacht vuurtje inkoken.
6. Snijd de zalm in stukjes or reepjes, ongeveer 0,5 cm groot.
7. Als de saus voldoende is ingekookt (tot ze romig is), voeg dan de zalm toe.
8. Roer nog kort voorzichtig om, tot ook de zalm warm is.
9. Serveer de pasta met de saus.

Tips

Ook lekker is om samen met de zalm wat blokjes appel mee op te warmen in de saus.
stuur jouw tip voor dit Recept