alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Tomaat Garnaal

164.jpg

Bereidingstijd : 30 min

Werk : 30 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 17 oktober, 2008

Dit recept werd 2123 keer bekeken

5 Ingredienten voor 1 stuk

15gGarnalen
1mlmayonaise
1gpeterselie
0.25stukssjalot
1stukstomaten

Bereiding :

1. Pel de tomaten : snijd een kruisje aan de onderkant, en dompel ze 15 seconden in kokend water, daarna onmiddellijk onder koud water.
2. Snijd het kapje eraf, en hol de tomaten voorzichtig uit. Het vruchtvlees houd je bij, de pitten mogen weg.
3. Versnipper de sjalot.
4. Snijd het tomatenvruchtvlees in kleine blokjes, 3x3 mm
5. Laat garnalen even uitlekken in een zeefje.
6. Meng tomatenblokjes, sjalot, garnalen, mayonaise en peterselie. Voeg peper en zout toe naar smaak.
7. Vul de lege tomaat met het mengsel.
8. Dien onmiddellijk op, of bewaar koel in de koelkast. Indien bewaard in de koelkast, haal dan een halfuurtje vooraf uit de koelkast, want tomaten zijn niet lekker ijskoud.

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept