alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Kerstomaten met Geitenkaas taart

Bereidingstijd : 40 min

Werk : 20 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 8 juli, 2008

Dit recept werd 1758 keer bekeken

7 Ingredienten voor 1 persoon

2gbasilicum
0.5stuksbladerdeeg
0.25stukseieren
50ggeitenkaas
100gkerstomaten
5mlolijfolie
5gTapenade van zongedroogde tomaten

Bereiding :

1. Verwarm de oven op 200 graden.
2. Rol de bladerdeeg met het bakpapier uit op bakplaat.
3. Prik met een vork een tiental keer in het deeg, maar niet aan de rand.
4. Verdeel de tapenade over het midden van het deeg.
5. Snijd de kerstomaten in halfjes of kwartjes, de geitenkaas in kleine blokjes (0.5 cm) en verdeel over de taart.
6. Kruid met Oregano, Peper en Zout, bevochtig met een straaltje olijfolie.
7. Splits de eieren, enkel het eigeel is nodig. Klop het even los, en bestrijk dan met een borsteltje de rand van de taart met eigeel.
8. Bak 20 minuten op 200 graden.
9. Werk af met snippers verse basilicum en nog een druppeltje olijfolie.

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept