alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Peperonata

116.jpg

Bereidingstijd : 30 min

Werk : 15 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 1 juli, 2008

Dit recept werd 1194 keer bekeken

7 Ingredienten voor 1 persoon

5gbasilicum
5gkappertjes
10mlolijfolie
0.5stukspaprika, rood
10mlrodewijnazijn
2stukstomaten
0.75stuksui

Bereiding :

1. Versnipper de ui. Was de paprika, snijd doormidden, verwijder zaadjes. Snijd dan in dunne reepjes, en daarna de reepjes verder tot blokjes, ca 5 mm groot.
2. Verhit de olie in een wok, en stoof de ui en de paprika kort aan tot de ui zacht is.
3. Snijd ondertussen de tomaten ook in blokjes, ongeveer 1 cm groot.
4. Voeg de tomaten toe, voeg de wijnazijn toe. Peper en zout en laat op een zacht vuurtje met een deksel erop even sudderen tot de tomaten half gaar zijn, en de smaken enigzins vermengen.
5. Roer de kappertjes eronder
6. Werk af in een bord door de bestrooien met fijna snippers basilicum-blaadjes

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept