alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Émincé de pommes de terre

104.jpg

Bereidingstijd : 45 min

Werk : 10 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 5 juni, 2008

Dit recept werd 1002 keer bekeken

4 Ingredienten voor 1 persoon

100gAardappelen
2teentjesknoflook
20mlolijfolie
2grozemarijn

Bereiding :

1. Verwarm de oven op 200 graden.
2. Gebruik best een vastkokende aardappel.
3. Snijd de aardappel in zeer dunne schijfjes, 2 a mm dik. Verdeel ze trapsgewijs over een ovenschotel
4. Maak de knoflook schoon, snijd de teentjes in 2-3 stukken en duw ze tussen de aardappelen.
5. Steek de naaldjes van de rozemarijn tussen de aardappelen.
6. Besprenkel het geheel met olijfolie. Ideaal is het om een verstuiver te gebruiken.
7. Voeg peper en zout toe.
8. Plaats de schotel 35 minuten in de oven. Voeg tussendoor 2 tot driemaal nog wat olijfolie toe, gebruik indien mogelijk het braadvocht dat zich verzamelt onderaan de ovenschotel.

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept