alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Bruschetta van gerookte Zalm en Avocado

Bereidingstijd : 10 min

Werk : 10 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 13 april, 2008

Dit recept werd 1934 keer bekeken

8 Ingredienten voor 1 persoon

0.25stuksAvocado
3gDille
10mlolijfolie
15gOlijven, groen
0.25stuksStokbrood
0.5stukstomaten
0.25stuksUi, rode
50gZalm, gerookte

Bereiding :

1. Versnijd de zalm, de tomaten en de avocado in kleine stukjes, ongeveer halve centimeter groot.
2. Ontpit de olijven, en snijd ze in ringetjes.
3. Meng alles onder elkaar in een kom, samen met de fijngehakte dille en de helft van de olijfolie.
4. Bewaar even in de koelkast.
5. Snijd het stokbrood in sneetjes van ongeveer 1 cm, smeer ze aan beide kanten in met de rest van de olijfolie en toast ze in een broodrooster.
6. Maak de rode uit schoon en snijd in schijven tot ringetjes.
6. Verdeel de salade over de sneetjes stokbrood. Werk af met enkele ringetjes rode ui.

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept