alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Bananen met Rum en Cointreau

Bereidingstijd : 20 min

Werk : 20 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 4 april, 2008

Dit recept werd 1702 keer bekeken

5 Ingredienten voor 1 persoon

1stuksBanaan
5gbasterdsuiker
25gboter
10mlCointreau
10mlrum

Bereiding :

1. smelt de boter in een pan,
2. Pel de bananen, snijd ze door in de lengte, en dan nogmaals doormidden.
3. Bak de bananen bruin en gaar op een zacht vuurtje.
4. Haal de bananen uit de pan, voeg rum en cointreau toe, verhoog het vuur en laat even inkoken. Eventueel kan u flamberen.
5. Doe de banaan terug in de pan, en warm nog heel even terug op.
6. Warm serveren :stukjes banaan, napperen met de saus.

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept