alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Kabeljauw op een bedje van aardappelpuree

Bereidingstijd : 60 min

Werk : 30 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 26 maart, 2008

Dit recept werd 1726 keer bekeken

7 Ingredienten voor 1 persoon

150gAardappelen
15gGruyere, gemalen
30gKaas, magere
150gKabeljauw
1teentjesknoflook
2stukstomaten
0.5stuksui

Bereiding :

1. Schil de aardappelen, en zet ze aan de kook in licht gezouten zout water.
2. Kabeljauw stomen.
3. De Uien en Knoflook snipperen en aanstoven in een weinig boter.
5-tal uien gepeld en verder laten meestoven met ui en knoflook.
4. Half blokje tuinkruiden light aan toegevoegd + wat curry.
5. Aardappelen fijnstampen en in plaats van met boter en melk, puree maken met de magere kaas. Afkruiden met peper, zout en nootmuskaat.
6. Aardappelen in vuurvaste schotel, gestoomde kabeljauw erboven, tomatenmengsel erboven en met wat gruyere laten gratineren in de oven.

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept