alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Asperges met Mimosasaus en Ham

Bereidingstijd : 30 min

Werk : 20 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 17 maart, 2008

Dit recept werd 1205 keer bekeken

6 Ingredienten voor 1 persoon

75gasperges
2stukseieren
75gham, gekookt
10mlmosterd
10mlolie, arachide
5gpeterselie

Bereiding :

1. Kook de Eieren 10 minuten tot een hardgekookt ei. Pel ze en plet ze fijn.
2. Kook de Asperges.
3. Klop Mosterd, Olie, Peterselie, Peper en Zout tot een dressing.
4. Snijd de gekookte Ham tot kleine blokjes.
5. Doe de geplette Eieren, de blokjes Ham en de dressing bij elkaar en meng. Dit is de Mimosasaus
6. Dresseer de Asperges evenwijdig op een bord, en garneer in het midden met de Mimosasaus.

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept