alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Wortelcremesoep met Champagne

Bereidingstijd : 25 min

Werk : 20 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 16 maart, 2008

Dit recept werd 1639 keer bekeken

9 Ingredienten voor 1 persoon

25gboter
100mlchampagne
5mlcitroensap
75mlgroentebouillon
5mlhoning
2gkervel
75mlroom
0.5stuksui
150gwortelen

Bereiding :

1. Schil de Uien en snijd tot snippers en stoof aan in de boter.
2. Schil de Wortelen (met de dunschiller) en snijd in blokjes, bevochtig een beetje met water en gaar ze in de microgolf.
3. Doe de Wortelen bij de Uien, voeg de Bouillon en Champagne toe, en breng aan de kook.
4. Mix met de staafmixer.
5. voeg de Room toe en breng op smaak met Peper, Zout, Nootmuskaat.
6. Warm de soep opnieuw op, en voeg dan Honing en Citroensap toe.
7. Garneer met fijngehakte Kervel.

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept