alamar
voeg dit gerecht toe aan mijn Menu dit recept afdrukken

Recept : Pittige tartaar

253.jpg

Bereidingstijd : 15 min

Werk : 15 min

Makkelijk - Moeilijk : *

Aangemaakt : 24 november, 2008

Dit recept werd 4083 keer bekeken

8 Ingredienten voor 1 persoon

100gbiefstuk, gehakte
3gbieslook
10gboter
1gCayennepeper
5mlmosterd
3gpeterselie
1stukssjalot
1gzout

Bereiding :

1. sjalotjes fijnhakken en samen met de peterselie glazig fruiten in de hete boter.
2. pan van het vuur nemen, de sjalotjes en de peterselie laten afkoelen en ze dan samen met de mosterd, de cayennepeper en het zout door het vlees kneden. Proeven of het pittig genoeg is.
3. de tartaar op schaaltjes leggen en garneren met fijngehakte bieslook.

Direct serveren want het vlees zal na een tijdje verkleuren.

Opdienen met stokbrood en boter of frietjes.

Tips

Er zijn nog geen tips voor dit recept.

stuur jouw tip voor dit Recept